Van valakinek albumja a Client együttestél? Ha nem, hol tudnám letölteni? Már mindenhol kerestem, nagyon kell!
Figyelt kérdés
Client(elektronika/alternative/pop/) együttes City, Client vagy a legújjab Command albumja kellene, jó volna mind a három:(2009. ápr. 7. 19:42
1/3 anonim válasza:
Szia, a ***** - oldalra beírtam a keresőbe, hogy Client Command és kidobott egy találatot. Ez torrent file, tudod hogyan kell leszedni?
Ha nem tudod akkor írj egy üzenetet nekem, segítek ha tudok.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok, betettem a torrentet, hogy kipróbáljam lejön-e de bent is hagytam szóval leszedtem neked. :) Írj privátban ha kell elküldöm neked.
3/3 A kérdező kommentje:
Már írtam, köszi :)
2009. ápr. 8. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!