Hogyan effektezhetném a gitárom?
a kábeledhez veszel egy jackdugó átalakítót (OBI-ba láttam a pénztár mögött(de ez persze nem azt jelenti hogy nálad is úgy van))
bedugod a "mikrofonlikba" és engedélyezed a mikrofont ( már ha nincs bekapcsolva)
csak nehéz váltani az effektek között ezért én inkább egy eredeti multiefektet ajánlok (20 ropi körül már egész jók vannak)
Kösz.
Multieffektre én is gondoltam de az összes pénz elment a gitárra és az erősítőre.Amúgy az erősítőn van 3,5mm es jack és haveromnak van 3,5mm es jack-jack kábele.Esetleg azzal megtudnám csinálni?A váltás az legyen az én bajom :)
Nem kell erősítő, hangfallal/fülessel is simán működni fog az erősítőszimulátor (gondolom amplitube vagy guitar rig).
A gitárt LINE IN-be dugd (kék), ne mikrofonba. Egyébként ha mindenképp az erősítőn át szeretnéd megszólaltani a gitárt, az csak akkor lehetséges, ha az erősítődön van AUX IN bemenet. Ha van, így nézne ki a dolog:
gitár ---> számítógép (line in) ---> zöldből egyenesen az erősítő aux injébe.
valószínüleg nem lesz a legjobb minőségben, de így oldható meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!