Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért csinálta ezt koncert...

Miért csinálta ezt koncert közben?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=rnhkFu81qJo&feature=player_em..

Látszik rajta, hogy halálra unja magát... miért volt ennyire "gőgös" vagy hogy is mondjam? Én sosem szerettem ezt a csajt, a számai se tetszettek annyira, nem igazán az én stílusom, és véleményem szerint saját magának köszönheti, hogy ilyen fiatalon meghalt... de míg élt, elég borzasztóan viselkedett a rajongóival! Még is mi ez, amit itt művelt? A körmét nézegeti, majdhogynem elásítja magát... nem csoda, hogy a végén kifütyülték.

2011. júl. 28. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát unta már nagyon a dolgot. Biztos már ment volna, mert már 10perce nem lötte be magát. Szánalom ez a nöszemély. Nem is csodálom, hogy úgy végezte ahogy. . .
2011. júl. 28. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
már bocs, de amilyen ködös a tekintete meg mint aki nincs is ott: valami tudatmódosító lehetett benne..aztán ott szédelgett a szinpadon.
2011. júl. 28. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy páran miért úgy beszélnek róla mintha csak egy drogos senki lett volna. Nem foglalkozik a sajtó minden drogossal aki meghalt, ő volt Amy Winehouse. Elsősorban énekesnő és nem pedig drogos. Sajnálom, hogy ilyen életmódot élt és, hogy ilyen fiatalon meghalt. A rajongói szerették őt, így, amilyen volt. Pont a fordítottja van most, mint amikor Michael Jackson meghalt, őt elkezdték olyanok is isteníteni, akik életükben nem szerették, Amy Winehouse-t meg meghalt és az ezzel törődők fele, csak azt mondja, hogy így járt,ez van. Nem ölt embert, a halála tragédia, tragédia, hogy egy ember ilyen helyzetbe sodródott.
2011. júl. 28. 14:51
 4/9 A kérdező kommentje:
14.51 nem pont a kérdésemre kaptam választ... amúgy nem hogy örült volna, hogy vannak rajongói, erre nagy ívben lesz@rja őket... lehet h be volt állva és azért viselkedett így, de akkor MIÉRT tette? miért nem tudott volna normálisan, tiszta fejjel kiállni a színpadra, hogy a rajongói számára élvezetes előadást nyújtson? nem hiszem, hogy bárki kényszerítette arra, hogy drogozzon meg piáljon orrba-szájba, egyszerűen a könnyebb utat választotta és erre szórta el a pénzét.
2011. júl. 28. 15:15
 5/9 anonim válasza:
Újabb drogos p!csa lőtte túl magát..és még bálványozzák meg védik orba szájba..
2011. júl. 28. 21:26
 6/9 anonim válasza:
*r
2011. júl. 28. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok: és harmadiktól kérdeném, hogy te örülnél ha egy drogos énekesnő lenne a gyereked példaképe? Meg, nehogy már sajnáljam öt. Leszarta nagy ívben a rajongókat, mert évek óta nem volt egy józan pillanata. Neki mind1, hogy klotyón énekel vagy a színpadon, úgy be volt állva, hogy azt sem tudta, hol van és mit csinál. Jó fogjuk a drogokra, na de valaki kényszerítette arra hogy drogozzon? Tehát magának köszönheti. Marhára nem tudom sajnálni. És nyugodtan lelehet pontozni.
2011. júl. 28. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem pontozlak le csak azért, mert más a véleményed, mint nekem. Nem állítom, hogy Amy Winehouse nem követett el hibákat. Én, úgymond, "gyerekkorú" vagyok, de eszem ágában sem volt példaképként tekinteni rá, szerintem már halála előtt is látható volt, hogy nem a megfelelő utat választotta. Az, hogy valaki szerette, mint zenészt nem azt jelenti, hogy ugyan arra a sorsra akar jutni, mint ő. De ettől még nem érdemli meg, hogy tiszteletlenül beszéljünk róla. És még a halála okai sem tisztázódtak,olyan hírek is felröppentek, hogy lehet, hogy az elvonási tünetekbe halt bele, amiért túl gyorsan akart leszokni a szerekről.
2011. júl. 29. 15:46
 9/9 A kérdező kommentje:
hát igen, nem énekelni kellett volna a rehabilitációról, hanem normálisan végigcsinálni, ha már ilyen messzire elment a piával + droggal... ezt csak magának köszönheti, és attól h meghalt nem lesz jobb ember
2011. júl. 29. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!