Mi a címe annak a számnak ami a UPC-s reklámban megy?
Figyelt kérdés
Az a reklám amelyikben a két csávó úgy csinál mintha a távirányítók pisztolyok lennének. Szinte biztos vagyok abban hogy Franz Ferdinand, de azt nem tudom hogy melyik szám.2009. ápr. 6. 17:44
1/5 anonim válasza:
a szám címe:
Dirty Pretty Things - Deadwood
http://www.youtube.com/watch?v=UrNJxTGSkKk
Nem esett nehezemre leírni, de 28 másodpercig tartott megtalálni a választ..
2/5 A kérdező kommentje:
ööö köszi a választ...de nem értem ezt a 28 mp-es dolgot
2009. ápr. 6. 21:17
3/5 anonim válasza:
jájj... 28 másodperc volt megtalálnia a választ, szóval ennyi sztem neked is lett volna rá, mert azért a google-t használni nem nagy ördöngősség.
5/5 A kérdező kommentje:
És mégis mit írtam volna be? Talán azt hogy UPC-s reklám? Mi a francnak van itt ez az oldal ha nem erre? Nem azt kérdeztem hogy hogy hívják a Francia miniszterelnököt...úristen mekkora bunkók...Tudod mit? Akkor ne járj ide ha ennyire nehezedre esik válaszolni...
2009. ápr. 7. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!