Kárpátia koncert! Vigyem vagy ne?
Figyelt kérdés
Lesz Siklóson Kárpátia koncert és van egy haverom akit elvinnék mert nagyon szereti. Viszont félvér...szerintetek eljöhet azért?2011. júl. 27. 19:32
1/3 anonim válasza:
H a zsereti akkor vigyed nem egy Divizió 88 koncertre mész!
2/3 anonim válasza:
Elvileg elmehetne nyugodtan. Gyakorlatilag nem tudom. Gondolom lesz ott pár seggrészeg, mindenkit ütök aki nem fehér, de még azt is aki fehér típusú alak.
3/3 anonim válasza:
Én sok koncerten voltam már, ahol volt olyan, akinek gyanús volt a származása xD de nem csináltak semmit. Még a seggrészegek sem...inkább barátkoztak. Szerintem vidd. Azt úgysem tudja rajta kívül senki, hogy mit érez .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!