Warwick Streamer LX vagy Warwick Corvet Basic?
Figyelt kérdés
Mind a 2 Aktív 5 Húros Metál zenéhez kéne. Hangfal Warwick WCA 411 600W Fej meg egy Warwick Profet 3.3 300W.
http://www.youtube.com/watch?v=gz-oxs90X6Y&feature=player_em..
Ez a hangzás ami igazán kellene. Ez azt hiszem Corvet de a Roadba Streamer-t használ a Máté és annak is hasonló a hangja.
2011. júl. 27. 14:38
1/3 anonim 

válasza:

egyiket sem próbáltam még ki, de a streamernek aktív pickupjei vannak, ami megdobhatja a hangzást, viszont a corvette mocsári kőrisből készült, ami szerintem szebben szól mint a jávor. próbáld ki mindkettőt és az alapján dönts, egyébként is, csomó effekttel hasonlóvá tudod tenni a hangját a linkelthez.
3/3 anonim 

válasza:

jaa, bocs, nem írtad h rockbass, én a warwickokat néztem. viszont ennyiért nem biztos, hogy rockbasst érdemes, próbálj ki pl. egy Cort B5-öt is, Bartolini pu-k, 3sávos eq. ezt a kettőt meg nem tudom... inkább az égert lenne érdemes(Corvette). tényleg ki kéne próbálni, látatlan-hallatlanban nehéz eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!