Ki szereti Gackt-ot?
Imádom! Mint zenészt, mint embert egyaránt. Egyszerűen... csodálatos. Imádom még az önteltségét is benne, és van is mire büszkének(?) lennie! És a zenéje! Csodálatos, hihetetlen, ösztönző, szexi (pl. Vanilla), és még sorolhatnám.
15/L
Basszus, most poénból beírtam a keresőbe, hogy vajon hányan kérdeztek róla, és ez volt az egyetlen kérdés.
AAAWWWHHHH amúgy IMÁDOM<33333333.
Jövő hónapban megyek a koncertjére, szerintem végig fogom bőgni meg hisztizni. <3
Gacktnak különben is van mire önteltnek lenni. :Y <3 (Mármint így visszaolvastam az első válaszokat, és ja...)
Lényeg a lényeg, én mindig azt szoktam mondani, hogy Gackt túl tökéletes ahhoz, hogy egyszerű ember legyen. Ő egy isten. ^^<3
Egyetértek! Mész a koncertjére? Én sajnos nem mehetek, nem akarnak elengedni, pedig...... awwwww!
Az a pasi egy isten!
Na ugye!:D
Basszus, én akkor is elmegyek, ha beledöglök. :D Ott kell lennem, addig nem halhatok meg, amíg nem láttam Őt. O_O Az sem érdekel, ha másnap reggelig az utcán kell csöveznem az első buszra várva.
Én nagyoooon szeretem <3 az egész embert... és megértem ha azt mondják h öntelt de szerintem is van mire büszkének lennie, aki akkor géniusz 1 zseni... a művészeknek ott van az a bizonyos művészi öntudat... és valószinűleg én is megyek koncertre :P
ti honnan mentek?
Én Hatvanból felbuszozok. :D
De akkor is elmennék, ha az ország másik felében laknék. <333
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!