Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a "régi" vagy az...

Szerintetek a "régi" vagy az "új" 30 seconds to Mars a jobb?

Figyelt kérdés
Én személy szerint mindhárom albumukat ugyanúgy szeretem, minden számukkal együtt. Halál komoly, ők egy a kevés banda közül, akiknek tényleg az összes számukat szeretem és az összesnek tudom a szövegét. Nemrég pont a Capricorn-t hallgattuk barátnőmmel, és ő közölte, hogy mennyivel jobb volt a régi Mars. Megkérdeztem, hogy érti, azt mondta, sokkal jobb, ütősebb zenéjük volt. Ebben egyetértek, hogy kicsit agresszívabb volt az egész hangzás, de szerintem most is ugyanolyan jó zenét csinálnak, és nekem az érzés maga megmarad, bármelyik számukat hallgatom. Más, de szerintem nem "rontották el" a zenéjüket, ahogy a barátnőm mondta. Mi a ti véleményetek?
2011. júl. 25. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Én az "újat" szeretem jobban, de nem gondolom, hogy régen rosszabbak lettek volna. Én alapvetően nem nagyon foglalkoztam velük régen, de ez az új album nagyon megfogott, és ezért áll közelebb hozzám. De ismerem a korábbi albumaikat és jók szerintem azok is.
2011. júl. 25. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
én nem tudnék dönteni :) egyszerűen nagyon jó mind. köszönöm a választ :)
2011. júl. 25. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
36%
Egyik sem. Hihetetlenül műmájer zenekar. Semmi eredeti nincs bennük. Az énekesnek jó hangja lenne, de nevetséges ahogyan kinéz a rózsaszín tarajokkal, meg a hülye feltűnő ruhákba. Semmi köze az egésznek a zenéhez, csak a pénz motiválta ezt a "zenekart".
2011. júl. 30. 11:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Sokan vannak ezen a véleményen. Én nem - de megértem, mi alapján gondolkodsz. Köszönöm a választ :)
2011. júl. 31. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!