Ha szerinted Paul Kalkbrenner nem egy megcsinált valaki, akkor szerinted milyen érdemei vannak?
Persze hogy csinál saját zenét, és nagyon sok saját remixe is van. 8 albuma jelent meg eddig.
Az igaz hogy a Berlin Calling után sokkal ismertebb lett, de ez nem azt jelenti, hogy előtte nem ismerték! 2001-ben jelent meg az első albuma!
Miért lenne "megcsinált"??????
Ő live act-eket csinál, ami nem azt jelenti, hogy egymás után pakolgatja a zenéket, nézzél utána, és ne állíts hülyeségeket!
Egy DJ-nek pedig nem kell tudnia énekelni, nem ez a fontos, ő nem ezzel keresi a kenyerét!
Szerintem fényévekkel jobb Paul, mint Tiesto... mondjuk őt én se szeretem, és a stílusa is teljesen más, míg Tiestonak tényleg nagyon egyformák a zenéi... egy-két kivétellel talán.
Paul pár saját zenéje + egy remix:
-Sky and Sand - ebben a bátyja énekel egyébként, az egyik legismertebb száma, csodás...legalábbis nekem. :)
-Castenets
-Dockyard
-Michel Cleis: La Mezcla - ehhez a számhoz csinált egy remixet, ez fantasztikus lett szerintem!
+ nagyon sok száma fent van még Youtube-on, és ha érdekel megnézheted a filmet is, a Berlin Calling-ot.
A kérdés alapján nem igazán vagy otthon az elektronikus zenei kultúrában, de sebaj. Lehet, hogy nem látszik az élő fellépésein - mert a scratchpad, vinyl-lemez stb. helyett más eszközöket használ - de ő egy DJ (gondolom, nem kell magyarázni, mit csinál egy DJ). Ha utánanéztél volna a munkásságának, akár youtube-on, egyértelművé vált volna sok itt feltett kérdés. Rengeteg saját száma van, és élőben csak ezeket, illetve néhány remixet (amik sokszor alig hasonlítanak az eredeti számra) nyomat (ami elég ritka a DJ-knél tudtommal).
Biztosan nem láttad énekelni, mert nem szokott, max a zene hevében magának énekelte a szöveget, ezt azért nem nevezném playbacknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!