Kinek tetszik a Smells like teen spirit c. szám a Nirvana-tól?
Figyelt kérdés
Szerintem a 20.század egyik legkorszakalkotóbb száma lett.
Érdekes az is,hogy nagyon egyszerű és nem túl változatos a szám,mégis megunhatatlan.
2011. júl. 24. 15:02
2/14 anonim válasza:
Az egy jó szám. Igazából sokszor nem szeretem hallgatni egymás után, mert akkor megunom, olyan sokat hallottam már, de néha jó visszatérni hozzá :).
5/14 anonim válasza:
Szeretem :)
kár, hogy sok ember csak ezt az egy számukat ismeri...
6/14 anonim válasza:
xD Úristen. Pont mikor a kérdést olvastam, ezt a számot hallgattam..:D:D Imádom, mint ahogy azt összes többi Nirvana számot :)
7/14 anonim válasza:
Imadom jo szam ;) de nem volt korszakalkoto, volt elotte naagyon sok grunge zene :) Mondjuk az igaz, hogy a legtobb embernek Kurt jut eszebe a grunge zenerol.
10/14 anonim válasza:
ééén is nagyon szeretem. jó a hangzása mégis egyszerű. tegnap tanultam meg gitáron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!