Mi legyen a bandánk neve?
Figyelt kérdés
Első számunk remélhetőleg lassan megjelenik youtube-on...csak még nincsen nevünk!!
Ezekre gondoltunk: Life Riders (Élet Lovasai)
Bacardi Band (mert szeretünk inni xD)
No Reason
Első számunk ilyen komoly érzelmes sal, de mindenfélét fogunk játszani...;)
Szerintetek?? Ti is ajánlhattok újakat!! ;)
2011. júl. 23. 17:52
1/9 A kérdező kommentje:
első számunk érzelmes (vágyódás) dal, szomorúbb hangvételű, de sok minden ötletünk van ;)
ajánljatok bandanevet is, ha ezek nem tetszenek ;)
2011. júl. 23. 17:55
2/9 anonim válasza:
Ezek jók, de a Life Riders és a No Reason igazán tetszik :)
főleg a No Reason!
3/9 anonim válasza:
Life Riders a legjobb eddig.
Az én ötleteim:
Eternity
One More Alcoholic Band (ezt már csak a Bacardi miatt is :D)
Remélem segítettem.
Hear My Soul
Edge of Glory (tudom, hogy ez egy Lady GaGa szám címe)
WOW!
4/9 A kérdező kommentje:
fain ötleteitek vannak nektek is :D köszi a tippeket...az Eternity egész hangzatos...;)
2011. júl. 23. 21:33
5/9 anonim válasza:
wikipedia, random article... így jönnek a legjobbak :D
6/9 anonim válasza:
szerintem ne ilyen elfucserált, túl közönséges nevet adjatok a bandának! azért mondom, mert pl. csöppet már híresek lennétek hazai szinten, és pl beírnám a google keresőbe hogy No Reason, persze nem dobna ki titeket hanem pár sum 41 dalt.. szóval, én mindig is tök ideges voltam, ha kerestem egy ismeretlenke zenekart, és nem tudtam megtalálni! mert egy szerintem rossz, átlagos nevet választottak! :D bocsi, nem akarok okoskodni, de talán célszerű lenne megfogadni a tanácsot ;)
7/9 A kérdező kommentje:
értem amit mondasz...nem rossz ötlet..van is agy név amit tegnap találtunk ki a dobossal: Csavargók ;)
2011. júl. 24. 13:14
8/9 anonim válasza:
Landloupers, Corner Mans, No Sauce
9/9 anonim válasza:
Gondolom rock műfajba nyomjátok, szóval már ez is beleszól a névadásba. Nem tudok példát mondani, de szerintem ne legyen a nevetek valami hosszú és legyen könnyen megjegyezhető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!