De de, reagálok én, csak szóhoz sem tudok jutni a hirtelen jött válasz-áradattól. Amit én leírtam, a fonetikusan leírt refrént, az komolyan pont ilyen, mint ahogyan leírtam. Nemcsak hasonló, pont ilyen, még a szótagszám is. :D Tehát mégegyszer: Je je je, la la la la la la, je je je jeeheee. :D Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, de még nem volt az, amir én gondolok, de már közel járunk!! :D Egyébként ez valami régebbi nagy sláger lehet kábé a 80-90-es évekből (gondolom, de lehet, hogy későbbi), és a rádióban, például a Neo fm-en sokszor szoktam hallani. :D
Tényleg nagyon jók vagytok, már-már kísérteties a hasonlóság az általam leírt és a belinkelt számok között, de még mindig nem találtuk el... :D
2011. júl. 20. 21:08
15/31 anonim válasza:
másra egyáltalán nem emlékszel a számból? én olyankor, ha hallok a rádióba egy jó számot, de nem ismerem, mindig azt csinálom, hogy egy részletet megjegyzek benne, amit megértek, vagy a refrént, utána leírom vhova majd később rákeresek a neten, és eddig mindig bejött ez a módszer. neked csak ennyi maradt meg h je je je la la la? :/ XD
2011. júl. 20. 21:49
16/31 anonim válasza:
legalább azt mondd el, h milyen műfajú zene volt, rock, pop, rap, hip-hop, jazz, klasszikus, country, rnb vagy milyen?????? xD
Bananarama - Na Na Hey Hey (Kiss Him Goodbye) ????
2011. júl. 20. 23:11
18/31 A kérdező kommentje:
Műfaja pop zene lehet szerintem. Sőt, szinte biztos. Egy férfi énekel benne végig, csak ennél a refrénnél van női kíséret a háttérből (vokalisták). Én nem értek hozzá, de a stílusából ítélve szerintem a 80-as, 90-es évek beli dal lehet. A férfi hangja nem mély, inkább magasnak mondható, de nem nagyon. Várjatok, most jut eszembe, megpróbálom a telefonommal felvenni a hangot (saját előadásban), és belinkelem ide a refrént! :D Talán segít.
2011. júl. 21. 10:23
19/31 A kérdező kommentje:
Saját hangot felvenni inkább nem kéne, ugyanis annyira rosszul énekelek, hogy vagy 10-szer felvettem a hangot, de egyszerűen nem lehet felismerni. Ezért inkább linkelek egy zenét, amiben a FÉRFI HANGJA hasonlít a keresett zenében éneklő emberére. Még a stílusa is hasonló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!