Hogyan lehet megállapítani egy zenéről, hogy emos?
Figyelt kérdés
Van valami "külön ritmus" vagy stílusjegy amiben eltér, vagy pedig csak azért lesz egy zene emos mert érzelmes,érzelgős esetleg másféle dalszövege van.2011. júl. 18. 20:04
1/4 anonim válasza:
Sehogy, az emo nem zenei stílus. Érzelgős szövegű bandák már akkor is voltak mikor még az emo nem létezett.
2/4 anonim válasza:
Nem lehet. A Tokio Hotelt ha nem tudnad, hogy az, akkor valami kommersz pop-punk-rocknak gondolnad.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Akkor nem én vagyok a béna, amiért hangzásra ugyan olyan mint a többi hasonló zene és nem tudom elkülöníteni. (én eddig először mindig pop punk-nak vagy punk rock-nak gondoltam őket, ameddig valaki le nem írta hogy emo)
2011. júl. 18. 23:33
4/4 anonim válasza:
last.fm-en nézd meg a tageket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!