Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honnan tudom letölteni a...

Honnan tudom letölteni a Virtual Dj 7.1-es verziót ingyen?

Figyelt kérdés
normális válaszokat kérek
2011. júl. 17. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Transfer.hu én is onnan töltöttem le, de megújult az oldal már most ubit.hu a neve. Amúgy mindegy hogy hogyan írod a Googleba, ugyan az.
2011. júl. 17. 23:28
 2/8 A kérdező kommentje:
googleben nem találtam..a másik két oldal amit kiírtál az nem létezik
2011. júl. 18. 09:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor mégis maradj a Transfer.hu-nál, vagy ha nem megy a dolog akkor rarbg.com ez tuti, megnéztem.
2011. júl. 18. 17:58
 4/8 A kérdező kommentje:
a Transfer.hu- nekem a mozaik-tankönyvkiafót adja be...a másikon nem találom...bocs a balf@szkodásért de küldenél egy linket inkább
2011. júl. 18. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Nézz szét rajta, itt kéne lennie annak a verziónak valahol.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 19. 10:38
 6/8 A kérdező kommentje:
hát kösz..itt nem találtam
2011. júl. 19. 13:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Rájöttem mi a gond a Transfer.hu-val, meghívó kell rá mert nincs szabad regisztráció. Sajnos jelenleg nincs egy meghívóm se, de ha lesz küldök egyet a privátodra, ott 100% hogy rajta van, hiszen én is onnan töltöttem le. Én kérek bocsánatot a béna tanácsok, és a haszontalan linkért.
2011. júl. 20. 10:32
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm...nem kell bocsánatot kérni...egy hónapja már csak te adtál egyedül normális válaszokat
2011. júl. 21. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!