Miért utálják nagyon sokan Sp-t?
Egyebkent nagy hatrannyal indulnak nalam az ilyen embrek, mert sp eloado. Szal amit sp enekel azt nem o irta.
Azzal, hogy nem hiteles azzal ne bantsatok, mert Magyarorszagon nincs sok hiteles zenesz, legalabbis azok kozt nincs, akik felvannak kapva...
Tudom, hogy a többi előadó/énekes szintén nem hiteles, csak most róla volt szó. Én a magam részéről, néhány kivételtől eltekintve, nem is hallgatok magyar zenét. vagy a stílustól megyek falnak, vagy a minőségtől.
Szóval szerintem igenis ki lehet mondani, hogy nem hiteles, csak ezt a többi, szintén felkapott énekesnek is meg kellene mondani.
Nekem nincs bajom Sp-vel, sőt, régebbi számai tetszettek is.Pl.: http://www.youtube.com/watch?v=35ju-0Ho3-c
De "menő" utálni azt, akit a felkapott qa média.
Most az, hogy én nem szeretek valakit (pl. Sp-t és Fluort sem szeretem) abból még nem következik az, hogy utálnom kellene. Az a durva, hogy amikor én voltam tizenéves (nem, most sem vagyok öreg, 23 vagyok) akkor még nem volt ilye, hogy "utáljunk" egy énekest/együttest, mert mindenki tiszteletben tartotta a másik ízlését.
01:37
Az a baj ezzel, hogy ameg ezeket az SPket nyomja a media, addig egy csomo tehetseges eggyuttest le se...
De az egyik elottem szoloval is egyetertek magyarorszagon mar nincs sok igazi zenesz.
Sztem borzalmas a lelkivilága annak aki ilyeneket hallgat :D
Annyi jó banda van a földön még ezeken kívül
Szal ezeknél még a román O-zone is jobb szerintem, bár én rockkevő vagyok inkább.
Meg nem azért de hamár felhoztad, Ganxta Zolit ne említsük már egy lapon Sp-vel kicsit nagyobb múltja van a fickónak és nem csak a rapszakmában.
Jó kérdés... sokan csak divatből. Érthetetlen számomra. Nem tetszik, akkor nem hallgatom, nem nézem, figyelmen kívűl hagyom és ennyi.
Szerintem SP-nek példaértékűnek kellene lennie, igenis tehetséges srác szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!