Szerintetek elinduljak az x faktorba? ( hangom lett hallgasd meg légyszi (youtube) )
jó vagy, csak gyakorolj, fejlődj még sokat, mert még ennél lehetnél sokkal jobb. szerintem úgy érdemesebb nekivágni!
(Jobb példát nem tudok most hirtelen :D Szóval, Janicsák Veronika. sokkal szebbre csiszolódott a hangja a nem tudom hány év alatt. A csillag születikes cuccaival nem tud meghatni..)
Tudnod kell, hogy az X-faktor szerű tehetségkutató SHOW-kban nem a tehetség számít! Értem én, hogy arra vágysz, hogy hirtelen sztár legyél, ezzel mindenki így van. De az ilyen showműsorok nem azért vannak, hogy felkarolják a hozzád hasonló tehetséges énekeseket, hanem hogy pénzt termeljenek!
Én is azt javaslom, add egy kicsit alább az igényeidet, és próbálj meg először zenekarban énekelni - ha eddig nem tetted volna meg. Szerezz némi színpadi rutint, és sikerélményeket! Mert ilyen hanggal, és némi magabiztossággal garantált a siker! :)
Az első vidin szép hangod van.A 2.-on rosszabb (gondolom a mikrofon miatt)
Kérdezhetek?Nem te raktad fel a Rihanna és az Alicia Keys dalokat is pár napja? Mert kísértetiesen hasonlít a hangotok (de csak a 2.-on).
Amúgy próba szerencse, szokták mondani. Szóval hajrá.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!