Tettem fel egy (kicsit rossz minőségű-bocsi érte) felvételt, "skálázom" rajta. Eltalálom valamennyire a hangokat?
Tudom, hogy nem tökéletes (első próbálkozás), de azért mit gondoltok, van valamennyire hallásom? Itt gyenge a hangom, mert nem nagyon merek hangosan énekelni. Légyszi hallgassátok végig, mert a második felében a felvételnek megpróbáltam, hogy milyen, ha nem az egymást követő hangokat ütöm le-szóval hogy akkor is érzem-e a hangot, ha össze-vissza ugrálok a skálán, mert igy nem lesz az, hogy tudtam már előre melyik hang következik. Nagyon szeretnék énekelni, magamnak elsősorban, de mások előtt is majd egyszer, csak nem tudom a hangomra, "hallásomra" lehet-e építeni? Mert gondolom ha a skálázás nem megy, akkor nyilván hallásom sincs! [link]
Azért kérdem, mert nem szeretnék a jövőben időt "pazarolni" arra, ami ugysem lesz soha jó! Köszi a véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!