Mi lesz a Rammstein előzenekara 2011. november 11-én Budapesten?
De jó neked, hogy voltál tavaly is ((:
Amúgy én is azt csináltam volna, ha már nem tudtam volna kiemeltet venni, mert a sima az még papíron is sokkal hátrébb van, az ülő akkor már sokkal jobb. Amúgy tavaly kiemelttel voltál? Mert ha igen, akkor mesélnél pár dolgot, hogy mire érdemes odafigyelni; összenyomnak-e, stb.? :D
Nem.. akkor is ugyanígy mint majd most, csak most közelebb ^^ Hát, attól függ szerintem hogy összenyomnak-e vagy sem, hogy milyen emberekkel vagy körülvéve meg hogy mekkora vagy.xD :D sztem ilyesmi.. :D mert mesélték már páran, akik voltak a dühöngőben:D és nem csak Rammstein koncerten.. :D
de..te meg majd elmondod h milyen volt ott állni? :D
Egy kicsit már kezdek félni...egyrészt alacsony vagyok, másrészt meg nem is vagyok nagydarab :D de majd csak találok vkit :D
És, igen, persze, majd megosztom veled a tapasztalataimat, csak jussak el odáig :D
.. és onnan meg juss el ide ;D
Már úgy várom *-* :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!