Tetszik az Archívum 2011-es Népharag albuma?
Figyelt kérdés
splitlemez a Romantikus Erőszakkal,de szerintem ez a lemez nem olyan "Archívumos".
a kérdés persze csak a műfaj kedvelőinek szól!
2011. júl. 15. 18:48
1/4 anonim válasza:
Hát ennek a lemeznek a "Megy a box" (RomEr) része jobban bejön. Az is igaz, hogy alapból nem a kedvencem az Archívum, de szerintem hallgatható
2/4 A kérdező kommentje:
nem ismerem a Romantikus Erőszakot(illetve de,csak nem szoktam hallgatni),de ezen sokat nevettem.az introt végig skótdudázzák,az tényleg nagy :)
de szerintem ez az album alapból nem lett olyan nagy durranás.csak az Álomország és a Fajtiszta pitbull tetszik róla igazán,a többi fura lett(nem olyan rossz,de jobbat is tudtak volna szerintem).
2011. júl. 16. 14:15
3/4 anonim válasza:
Mind2 bandának a régebbi albumaik jobbak voltak. De ezt is meglehet egyszer-kétszer hallgatni. Ez se olyan szörnyű de a régebbiek jobban bejönnek
4/4 anonim válasza:
Hate Core-osították az Archívumot, de elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!