Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Fluor és a Fluor Filigran...

A Fluor és a Fluor Filigran ugyanaz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Ja csak annyi hogy Fluor Filigranként még tudott zenélni...
2011. júl. 15. 13:11
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, azok a számok tetszenek is!! ez a fluor vagy mi.ez meg nem tetszik egyáltalán.. akkor .. ugyanaz?? :O
2011. júl. 15. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyanazok csak rájött, hogy ebbe a "b*zi" stílusba több a pénz, ezért váltott stílust
2011. júl. 15. 13:13
 4/8 A kérdező kommentje:

:0

nem is tudtam :O azt hittem, hogy vmi normális srác énekel.... :O ... :OOO csak a hangja hasonló volt..ezért kérdeztem meg...... :OOOO de egy csicska bu**i :O

2011. júl. 15. 13:14
 5/8 A kérdező kommentje:

am köszi a választ....

:|

2011. júl. 15. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Gratulálok anyátoknak! :)

Igen, egy és ugyan az, én szerettem Fluor Filigrant és Fluort is szeretem. Nem értem, hogy hogyha nem tetszik nektek ez a stílus, akkor miért kell egyből bu.zizni...

2011. júl. 15. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
mer ezt én már zenének se nevezem. tiszta gépi szutyok az egész. normálisan nem is lehet előadni élőbe. össze-vissza van torzítva a hangja. az "zenei alapját" meg 5 perc alatt összedobom számítógépen. ez számomra nem tehetség. ha írsz egy ilyen mondani való nélküli szöveget és elküldöd (én még ha nagyon akarnék akkor se tudnék ennyi baromságot összeírni, lehet, hogy ő ebbe tehetséges) akkor én szívesen megcsinálok egy ilyen szintű "slágert" (mint pl mizu meg a lájk) ha nem jobbat....
2011. júl. 16. 10:48
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsóval teljesen egyetértek!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 16. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!