Szerintetek miről szól a Zanzibar Ádám keresi Évát című száma?
Ádám keresi Évát <-- Ergo mindenki keresi a nagy Ő-t...
Ahogy a szövegben is elhangzik az "Ádám" megtalálja az "Évát", aki lehet, hogy közel sem olyan, amilyenre elsőnek számított(avagy Ádám nem olyan, mint a kiszemelt Éva):
Ádám öleli Évát
Én meg nem igen értem a tréfát
Persze.. kereshetünk új témát
Ezt meg lépd át...csak lépd át. <-- Ééés igen, ekkor az a teendő, hogy otthagyunk csapot, papot, és "átlépjük" ezt a részletet.
Kb. ennyi a lényege az egész dalnak, ahogy a klipben is látszik, persze nem tagadom, hogy vannak teljesen értelmetlen részek a szövegben. Én rádióban hallottam először a számot, és addig én sem értettem, míg meg nem néztem a klipet. A klip és a szám együtt, szerintem nagyjából érthető.
*mint, akit kiszemelt Éva.
Bocsánat, ígérem elolvasok egy nyelvtankönyvet. >.<
Szerintem meg. ha:
Ádám öleli Évát (ölelni bocsánatkéréskor szoktak, de mivel ők meztelenek, ezért ez számomra! :) azt jelenti hogy viccből kefélgetéssel akarta kiengesztelni a csajt aki inkább játszotta a sértődöttet ahelyett, hogy egy jót röhögött volna az egészen aztán meg kúrtak volna a hogy kéne minden csajnak :)
Tipikus csaj zene
(biztos az énekes csaj ismerőseivel történt, innen a szöveg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!