Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudták, hogy milyen nagy...

Tudták, hogy milyen nagy egyéniség volt Elvis Presley?

Figyelt kérdés

Nemsokkal ezelőtt ismertem meg jobban Elvis életét és munkásságát. Miután ezeket megismertem olyan dolgokra is rá akadtam Vele kapcsolatban, hogy milyen kedves és segítőkész ember volt a szegény sorsú emberek felé. Mellesleg csodálatos szépségű férfi volt (kék szemei) és a stílusa is elég szép gyerekes, főleg az 1968-as Come back special élő DVD-én nagyon szép volt. :D

Írjatok nektek mi a meglátásotok Vele kapcsolatban. Köszi előre is.

2011. júl. 14. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem Elvis nagy tehetség volt, de sok szegény családból származó sztárral egyetemben, ő sem bírta megemészteni a sok pénzt, a sikert, a rakétaszerű emelkedést. Élete vége felé borzalmasan nézett ki, már majdnem teljesen vak volt, elvesztette azt a bájos, angyali arcát, amiről te is beszéltél, elhízott. Egyébként olvastam valahol, hogy amikor itt zajlott az '56-os forradalom, ő volt egyedül, aki az Ed Sullivan Show-ban beszélt a magyarokról, és eléneklte a Peace in the Valley c. számot a magyaroknak küldve. Egy egyszerű, szeretetteljes, sikeres énekes volt, aki túl korán befejezte.
2011. júl. 14. 21:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tényleg angyali arcú szépség volt. :D
2011. júl. 16. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!