Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy Vision ST-5 elektromos...

Egy Vision ST-5 elektromos gitáron milyen vastag a gyári húr készlet?

Figyelt kérdés

gondolom 9 de nem vagyok benne biztos :) szeretnék ennél vastagabbat rá rakni

tehát ha 9 akkor legalább 10 v 11-est

2011. júl. 14. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
én azért ezt hamar átgondolnám...mivel gyári,gondolom most vetted,mivel vision,gondolom kezdő vagy.szerintem egyébként 0.010-es,mert az az átlag,de nem tudom...attól függ mibe van hangolva a gitárod...ha alap E-be,akkor gondold meg,hogy vegyél-e vastagabbat,mert a vastagabbon mindig nehezebb játszani,azonos hangolásnál.
2011. júl. 14. 14:37
 2/4 A kérdező kommentje:

az egyik ok amiért vastagabbat akarok rá rakni az az hogy zörög néhány húr és egyszerűen nem akar sehogy se jó lenni

vagy nagy lesz már a húr távolsága

az egyetlen használható hangolás az alap de ott is zörög ha komolyabban pengetem

2011. júl. 14. 16:37
 3/4 Dackyy válasza:
Hát szerintem is 9-es, de ha most vettél egy Vision gitár, akkor szerintem rosszul döntöttél, én a helyedben inkább kicsit jobb minőségűre gyűjtöttem volna, nekem kb. 1 éve van olyan én csak nyűglődök vele.
2011. szept. 13. 22:26
 4/4 A kérdező kommentje:
hát már mindegy :D de hamarosan úgy is lesz másik gitárom...
2011. okt. 6. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!