Akusztikus vagy elektromos gitáron könnyebb játszani?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom,hogy mondjuk az valamelyiken könnyebb lefogni a húrt,vagy valami...
Melyiken egyszerűbb tanulni?
2011. júl. 13. 23:35
1/7 anonim válasza:
Az teny, hogy konnyebb el. gitaron tanulni, de az elejen azt ajanlom neked, hogy akusztikussal kezd.
Megerositi az ujjad + nem kell erositot venned, szal jobb akusztikusat vehetsz, mint elektromost :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kezdhetsz elektromoson(Ha van hozzá érzéked)Itt egy komplett gitár készlet: [link] Én is ezzel kezdtem és nagyon megérte.De csak akkor kezdj bele ha értesz is hozzá!Elsőnek nézz Alapi Pistitől pár vidit és már fújod is hogy melyik melyik hang. :D
3/7 anonim válasza:
Szerintem az ilyen gitar szetteteket ugy keruld el, ahogy lehet :)
4/7 anonim válasza:
De sztem úgy csináld ahogy akarod!
5/7 A kérdező kommentje:
Alapitól már megvan a Gitársuli oktató(?) videó,majd azt nézegetem.
Akusztikus gitárom már van,azon próbálkozom.
Köszi a válaszokat!:)
2011. júl. 14. 13:42
6/7 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=uC-WLdCqXpU Itt van :D
7/7 anonim válasza:
Ha van akusztikusod, tanulj meg azon, és ha már valamelyest tudsz és élvezed, csak akkor érdemes bármilyen új gitárra ispénzt kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!