Hallotátok már a Qlimax-et, Sensation Black-et, Defqoon-t vagy a sensation white?
Figyelt kérdés
Csak azért érdekel mert szeretnék kimenni Hollandiába a koncertjükre.És szeretnék olyanokkal beszélgetni akik már voltak kint.2009. márc. 31. 20:11
1/5 anonim válasza:
Májusban lesz Magyarországon Sensation White..
Minden vágyam kijutni, azt mondják nagyon jó, de sajna még nem vagyok 18 ):
2/5 anonim válasza:
Ha teheted inkább qlimaxra menny mert arrol mindenki csak jót mond és elég sok "nagy" dj is van ott.
3/5 anonim válasza:
Én Defqon1-ra mennék, ott több stílus is képviselteti magát.
4/5 anonim válasza:
Az összes Q-Dance-es rendezvény nagyon jó, Qlimax és a Defqoon 1 is :) Várom már a 2009-es Qlimax DVD-t!
Sajnos valljuk be az igazat, a magyar Sensation White stílusban és szervezésben sincs olyan színvonalas még mint az eredti Holland rendezvények. (Amiról próbálják koppintani)
5/5 anonim válasza:
ja igen, ez még lemaradt :P
Szerintem ez a legjobb része az idei Qlimax partynak, itt vannak a laser fényeffektek is a legjobban összhangban meg a zene is üti:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!