Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Sztetek milyen a hangom,...

Sztetek milyen a hangom, esélyek? (link)

Figyelt kérdés

Véleményeket kérek, ez saját cover

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 13. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
hi először is nem értek a zenéhez, de szerintem egész jó, csak bizonyos pontokon túlénekled túlságosan a gitárt egy kicsit lightosabbra kellene venned és pár helyen magasabban énekelned egy kicsit, kevés helyen nagyon észrevehető a kiejtésre való odafigyelésed ami csak ez ellened tesz és kivehetőbb, kicsit természetesebbre kellene venni pár kiejtést és rulez.
2011. júl. 13. 12:26
 2/5 Vermi válasza:
szerintem rakd fel mp3 ban is hogy mindenki meg tudja nyitni
2011. júl. 13. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Hátt nem is tudom...Szerintem még van mit gyakorolni,de amúgy nem rossz,sőt egész jó.
2011. júl. 13. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
jó kis férfias hangod van,hány éves vagy?...annyi hozzáfűzni valóm van,h az angol kiejtéseden még van mit csiszolni,és kicsit lasabban is énekelhetnél,mint ahogy az eredetiben van,kicsit talán elsieted...de ne sértődj meg,ez építő jellegű kritika :) am csak így tovbb,gyakorolgass!^^
2011. júl. 13. 23:54
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, 17/F
2011. júl. 14. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!