Koncertre megyek pár hónap múlva. Ma kaptam meg a jegyemet, és észrevettem, hogy az egyik oldalon a vonalkódon van egy kis hiba:S Kicserélik, vagy egyáltalán mit tudok tenni?
A bal oldalon olyan mintha valami ráragadt volna, egy fehér foltocska van rajta, a jobb oldalon viszont hibátlan. Baromi drága volt és nem szeretném ha emiatt nem juthatnék be:S Mit tehetek? Már írtam az ügyfélszolgálatnak, csak amíg megkapom a választ, addig is gondolkodok a dolgon.
Már amikor kibontottam ilyen volt, nem én szúrtam el, mert a fizetést igazoló számla volt a borítékban, és abban benne a jegy. Egyszerűen így lett nyomtatva:S
Rammstein?
A 2 végén van a vonalkód, szóval ha az egyikkel nem megy, akkor majd a másikat leolvassák. De szerintem menni fog.
Az bizony:)
Hát igen ebben gondolkodtam én is, csak úgy hallottam nem olyan lágyszívűek a biztonságiak, és hátha belekötnek.:(
Rammstein?!A kis mázlisták://
Nyugi,szerintem beengednek:D
és előre is jó szórakozást:D
Igen azt írták vissza hogy a másikról is le lehet olvasni, ráadásul a szektorszám alapján is azonosíthatnak, ami a bal oldalon látható.:)
Igyekszem nem izgulni:D Elég messziről megyünk:D Csak nem akartam hogy odamegyünk és akkor majd közlik hogy jó akkor te most kint maradsz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!