Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nem tudná megmondani valaki,...

Thurston kérdése:

Nem tudná megmondani valaki, hogy hol lehetne Ibanez RG2228-ashoz való húrkészletet szerezni?

Figyelt kérdés
Vagy hogy mégis hogyan oldhatnám meg az áthúrozást...
2009. márc. 31. 10:17
 1/4 anonim válasza:
hangszerboltba bemész,és mondod h elektromos gityóhoz kéne hurkészlet, és kiválasztod a hurátmérőt,hogy milyen vastag legyen.
2009. nov. 22. 22:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Na akkor ha ilyen hihetetlen bölcsességgel szólottál, azt is meg tudod mondani, hogy konkrétan milyen vastagságú húrt kérjek a boltban (amit oda is tudnak adni), amikor a hét húros szettek legvastagabb húrja is csak akkora, mint a második legvastagabb húr ami ezen a gitáron alapból található?

(Tudod nem merő hülyeségből írtam oda a gitár nevét, hanem azért, hogy aki válaszolni szándékozik, az előtte nézzen utána, hogy miről van szó.)

2009. nov. 29. 17:09
 3/4 anonim válasza:

Hello!

8 húrosra gyári húrokkal több alternatíva is létezhet, Ibanezék ehhez a modellhez .009-.065-ig szerelik, F-A#-D#-G#-C#-F#-A#-D#. hangolásban. Míg pl az Agile F#-H-E-A-D-G-H-E hangolásban .009-.072-ig teszi rá a húrjait.

Ezek ugye a legmélyebb húrt leszámítva fedik a héthúros készleteket. Az Ernie Ball oldalán néztem, hogy milyen vastagságú húrokat gyártanak egyáltalán, tehát melyek kaphatók külön, amik 8-iknak stimmelnének; a legvastagabb is .074-es (létezik .072,.070 is, stb stb). Ezekből szerintem tudsz rendelni, egy héthúros készleten felül, ami meg ugye nem ritka.

Remélem, sikerrel jársz, nekem is tervben van egy 8húros beújítása:)

2010. febr. 2. 03:13
 4/4 anonim válasza:
Veszel egy 09-es 7-húros készletet, + veszel egy 0.065-ös basszgitárhúrt. Az országban eddig még nem láttam 8 húros készletet.
2010. nov. 30. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!