Nem tudná megmondani valaki, hogy hol lehetne Ibanez RG2228-ashoz való húrkészletet szerezni?
Na akkor ha ilyen hihetetlen bölcsességgel szólottál, azt is meg tudod mondani, hogy konkrétan milyen vastagságú húrt kérjek a boltban (amit oda is tudnak adni), amikor a hét húros szettek legvastagabb húrja is csak akkora, mint a második legvastagabb húr ami ezen a gitáron alapból található?
(Tudod nem merő hülyeségből írtam oda a gitár nevét, hanem azért, hogy aki válaszolni szándékozik, az előtte nézzen utána, hogy miről van szó.)
Hello!
8 húrosra gyári húrokkal több alternatíva is létezhet, Ibanezék ehhez a modellhez .009-.065-ig szerelik, F-A#-D#-G#-C#-F#-A#-D#. hangolásban. Míg pl az Agile F#-H-E-A-D-G-H-E hangolásban .009-.072-ig teszi rá a húrjait.
Ezek ugye a legmélyebb húrt leszámítva fedik a héthúros készleteket. Az Ernie Ball oldalán néztem, hogy milyen vastagságú húrokat gyártanak egyáltalán, tehát melyek kaphatók külön, amik 8-iknak stimmelnének; a legvastagabb is .074-es (létezik .072,.070 is, stb stb). Ezekből szerintem tudsz rendelni, egy héthúros készleten felül, ami meg ugye nem ritka.
Remélem, sikerrel jársz, nekem is tervben van egy 8húros beújítása:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!