Milyen zenék vannak, amiket jó hallgatni, ha szomorú vagy, csalódáskor és ha megakarsz nyugodni?
kary perry - et
Pitbull - Give me everithing
Morandi - Angels
Rihanna ft. Eminem - Love the way you lie
Hooligans - Küzdj az álmodért
Én ezeket szoktam hallgatni és még sok mást. Nagyon hosszú volna leírni mindet. Próbálj meg olyan zenét választani amikor csalódott vagy, hogy az ne sértsen még jobban, ne emlékeztessen a fájdalomra, ne tépje fel a sebet, hanem gondolkodtasson el. Nekem bevált általában ez a keresési mód, bár néha jobbnak látnám ha olyan zene szólna ami emlékeztet a fájdalom forrására. Most áldom magam, a józan eszem miatt hogy nem hallgatok olyankor olyan zenét. Ki tudja mit csinálnék...
Bereczki Zoltán- Hangokba zárva
B.O.B.- Air planes
Arash- Broken angel
Arash- Pure love
Bruno Mars- Grenade
Eyes On fire- Blue Foundation
Death Cab for Cutie- Meet me on the equinox
Bon Iver & St Vincent- Roslyn
Tompos Kátya- Leperegnek a könnyek
Thom Yorke- Hearing Damage
Olive- You're not alone
és itt van még ez : [link]
nekem az ébresztőm, de ha erre ébredek, nem vagyok morci, mert ez megynyugtat vagy esetleg ez is: [link] ♥♥♥remélem sikerült segítenem;)
Ha nem idegenkedsz a komoly zenétől:
Chopin: é moll zongoraverseny
Beethoven: G dúr zongoraverseny
Mozart: C dúr zongoraverseny, különösen annak második tétele
J.S. Bach: prelúdiumok és fúgák.
Megtisztítják, vigasztalják, átsegítik az embert felzaklatottságából egy nyugodtabb állapotba.....
Kívánom, hogy tudd összeszedni magadat..
hm. engem valamiért a max hangerőn hallgatott hörgős/zúzós zene nyugtat meg:O
Alesana-The Murderer/The Artist
The Legion of Doom-Lolita's Medicine
Sleeping with Sirens-If I'm James Dean you're Audrey Hepburn (bár ez nem annyira hörgős)
Drop dead, gorgeous - Fashion your seatbelts
Eyes Set To Kill "Darling"
meg ilyesmik^^ de persze hallgatok "normálisat" is, de azok nem nyugtatnak meg annyira:/. (Placebo-Fuck U ; Hawthorne Heights-Ohio is for lovers, pl.)
am lány vagyok, nem, nem gót/rocker/metálos/emós/akármimáshülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!