Ki a kedvenc rockénekesed/ bandád, és a kedvenc rockszámaid?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 17:12
3/14 A kérdező kommentje:
lehet metál punk akármi ami nem népzene pop operett, stb:D
2011. júl. 10. 20:28
4/14 anonim válasza:
Metallica, AC/DC, Guns N' Roses, Slipknot, Linkin Park, Nirvana, Nickelback, Rob Zombie(White Zombie), Kiss, Bon Jovi, Billy Talent, Breaking Benjamin, Jimi Hendrix, Three Days Grace, Green Day, Muse, Bullet For My Valentine, Tankcsapda, Papa Roach, Yellowcard, Black Sabbath, Judas Priest, Led Zeppelin, Slayer
most ennyi jutott az eszembe, így fél1kor, lehet valamit kihagytam
5/14 anonim válasza:
Előző vagyok, Bob Marley kimaradt
6/14 anonim válasza:
Minden mértékben Alesana fan vagyok dennis scream hangjától és shawn gyönyörű hangjától elájulok az egész zenéjüket szeretem:) de többet nem sorolok mert van egy rahedli:P 14/f
9/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen s kedvenc számot is irnátok?:D
2011. júl. 13. 18:39
10/14 anonim válasza:
Alesana-tól az egész :The Thespian, Ambrosia,Apology,Congratulations i hate you,What Goes around,Curse of the virgin canvas,az egész albumuk naxD most mit soroljak többen van több kedvenc is de a 3 legjobb a The Thespian,Apology, és az Ambrosia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!