Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyi esély van arra, hogy a...

Mennyi esély van arra, hogy a 2011-es Rammstein koncerten legelöl a korlátoknál álljak?

Figyelt kérdés

(Kiemelt állójegy már megvan.)

De mégis a tapasztaltabb személyeket kérdezem,akik esetleg a multkori koncerten legelöl álltak vagy legalábbis nagyon elöl,hogy nekik hogyan sikerült?

2011. júl. 9. 13:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ha bevinni nem is lehet semmit,remélem azért odabent lehet kapni:D Bár nem ez minden vágyam ha már bejutottam:D Nem eszünk, nem iszunk, nem pisilünk. Szuper lesz:D
2011. júl. 12. 17:55
 12/21 A kérdező kommentje:

Minden lessz csak kb. 2x annyiért!:)

Amúgy ja,nem azon fog járni az eszed hogy egyél vagy igyál hanem hogy mikor kezdődik már el a koncert...amikor meg már elkezdődött akkor minden király!!!:D

2011. júl. 12. 18:39
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez igaz, enni inni meg majd ráérek utána XD
2011. júl. 12. 23:05
 14/21 anonim ***** válasza:
En aznap csak koran reggel eszek valamit azt kesz.De nagyon jo lesz
2011. júl. 27. 10:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Kajával még nincs is probléma csak a vízzel:S De hát mindegy, valamit valamiért. :D
2011. júl. 28. 11:16
 16/21 anonim ***** válasza:
De hogy normális választ is adjak, szerintem kapunyitás előtt kb 3 órával ha kimész már jó:) Vagyis olyan 3-4 között:)
2011. júl. 28. 11:17
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát igen,reméljük úgy lessz.:D
2011. júl. 28. 13:41
 18/21 anonim válasza:

én tavaly ötkor voltam ott a kapunál. nem voltak olyan sokan, mint vártam. hét körül beengedtek, és rohantam le a ruhatárazás után a küzdőtérre. egész jó helyet sikerült kifognom magamnak, Till előtt az ötödik sor kábé. de mivel elég alacsony vagyok, öt-hat számot bírtam ki csak ott elől, mert eléggé össze akartak nyomni. demondom, én kicsi vagyok.

idén megpróbálom az első sort, ha nem is Till elé, jó lesz Paul van Richard előtt is. ;)

2011. aug. 3. 13:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Én már délben ott dekkoltam a kordonnál. Paul elé jutottam, szóval nagyon is megérte a 7 óra várakozás :D
2011. dec. 31. 03:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem ezért, vagy azért, de én kb másfél órával lehettem ott a kapunyitás előtt. Eredmény: első sor, kb Richard és Till között. A fontos az volt, hogy motozás miegymás után fuss le mint az őrült.
2012. márc. 20. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!