Milyen zenét (zenekart, előadót, stílust) szeretsz? (bővebben lent)
Zenekart szeretnék alapítani, de nem tudom, hogy a legtöbben milyen zenére vevők. Én gondoltam jazz-re, blues-ra, illetve ismertebb zenekarokra, kedvenceimre, mint pl: ACDC, Rolling Stones, Beatles, David Bowie, Green Day, Sum41, Guns n Roses, My chemical Romace, Coldplay, Keane, stb...
(Fontos lenne a vélemény, mert az gáz, ha olyan számot játszok, ami másoknak nem tettszik, nekem meg igen :S)
Szerintem ne azzal törődj, hogy másnak mi tetszik hanem sokkal inkább azzal hogy amit játszol/játszani fogtok az neked/nektek tetszen. Én jelenleg két zenekarban vagyok dobos, de egyik számunkat sem változtatnám meg csak azért mert nem tetszik valakinek :)
De hogy mégis a kérdésre válaszoljak:
Milyen zenére vevők manapság az emberek? Szerintem ha elég jó a hangszeres tudás, akkor metalcore vagy deathcore mivel ezek manapság eléggé népszerűek. Viszont szerintem egy sima rockzenekar vagy pop-punk zenekar még több embernek tetszhet mivel ezek dallamosak :D Sok sikert!
jaj ne :(( ha én zenekart alapítanék, akkor a saját ízlésemet játszanám. na mind1. egyébként szerintem minden stílusra van vevő, csak van akiket könnyebb elérni..
amúgy legyen BLUES!!!
Osztom az 1. valaszolo velemenyet :))
Nem hiszem, hogy valaki nem ismerne fel a Stones Satisfaction-jet, vagy a GN'R Sweet child of mine-jat
13:12 Hidd el, vannak olyanok, akik abszolút nem ismerik őket :(
Amúgy, kedves kérdező, ne foglalkozz mások véleményével! Csináld azt, amit szeretsz :) Nekem pl. tökéletesen megfelelne az általad felsorold bandák zenéje, én is imádom őket! :)
kössz a válaszokat (még a 20:53-asat is :)
A helyzet az, hogy írogatok gitár solokat, eleinte ugyan klasszikus jellegűeket. Magával a zenei résszel nincsen gond. Kottaszerkesztő programmal megoldom a bass, a billentyűt, meg mindent. Csak szöveg, vokál nincs hozzá :S Valahogy szavakban nem tudom kifejezni magam. És senki olyat nem ismerek, aki tudna segíteni ebben a részben :S Ergo nincs saját szám, amivel ki lehetne állni. Azért gondoltam a jazz-re és a blues-ra, mert ott nem feltétlenül szükséges a vokál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!