Mit gondolsz erről a számról?
2011. júl. 6. 18:26
1/5 anonim válasza:
Megmondom őszintén,hogy ilyen kérdéseknél félve nézzem meg a linket,mert sokszor az égnek áll a hajam,hogy milyen mai zenék vannak..Talán a korom miatt is,de egyre ritkábban hallani jó dalokat.Vagy a régi dalokat újítják fel(sokszor borzalmasan) vagy élvezhetetlenül pocsék a dal..
De ez a dal nagyon tetszik..Nem az én világom,de tényleg jó..Tetszik a srác tiszta hangja is,és a szöveg se rossz.
(bocsi hogy kifejtettem a véleményemet de ez már a korral jár:)
39/N
2/5 anonim válasza:
szia!nekem tetszik a szám...csak az énekessel van gondom...utálom chris brown-t amióta kiderült,h össze-vissza verte Rihannát...egy mocsok!!! 19/L
3/5 anonim válasza:
Tekintsünk el Chris Brown magán életétől, figyeljünk arra hogy milyen tehetséges, én imádom minden dalát. Korunk egyik legjobb táncosa és énekese. Amúgy is Rihanna egy nagy k.u.r.v.a.
4/5 anonim válasza:
aa: D deimádom : $$ mennyithallgattam :{
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!