Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elfogyott a kiemelt RAMMSTEIN...

Elfogyott a kiemelt RAMMSTEIN jegy de nekem "muszáj" ott lenem. Honnan szerezzek kiemelt álló jegyet?

Figyelt kérdés
NORMÁLIS ÉS HASZONS VÁLASZT LÉCCI!
2011. júl. 5. 23:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egy Horváth srác pont a minap árulta a fb-on.

Megvette, de aztán kiderült, hogy oda is mennek, így el akarja adni original áron.

2011. júl. 5. 23:43
 2/12 A kérdező kommentje:

XD tom írtam neki de az nagyon necces és nem is írt vissza... Schlosser Rudolf vagyok és írtam is ki az eseményre elég sokat biztos voltam benne h kijutok...

Ott volt nállam a pénz kértem a jegyed erre a csaj: Elfogyott összetörtem. Amúgy meg mi garantálja h nem kamu jegy vagy h el küldi e...

2011. júl. 5. 23:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Semmi sem garantálja.

De ilyen a netes vásárlás is. Bármi lehet.

A vaterán biztos hogy lesz 1-2 a koncert előtti hetekben.

2011. júl. 5. 23:48
 4/12 A kérdező kommentje:
És szted drágább lessz?
2011. júl. 5. 23:49
 5/12 anonim ***** válasza:

igen.

Amúgy pont ma vittek el 2-t

[link]

2011. júl. 5. 23:50
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi... :(
2011. júl. 6. 00:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Talán üzéreknél próbálkozz, de az tuti, hogy jócskán drágábban fogják adni, főleg, ha látják rajtad ezt a nemnormális fanatizmust. XD

De legegyszerűbb, ha veszel egy elég jó helyre jegyet, amíg még van, mert különben csak valami oszlop mögé lesz helyed és öngyújtó helyett vihetsz lángszórót kb. Legközelebb meg ilyen esetben vedd meg hamarabb, Rammsteinre tudni lehetett, hogy kb 2 perc alatt elfogy.

Ez olyan, mint a kurzusfelvétel, vagy szeret épp az etr, neptun, vagy rábasztál. Pech.

Figyeld a neten, hátha valaki eladná, és remélj, hogy nem ver át, mást nem tehetsz. :S

2011. júl. 6. 12:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Csapj le rá! :)

[link]

2011. júl. 6. 19:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem végem van amikor megláttam hogy elfogyott...:D MUSZÁJ elmennem. Most úgy néz ki, mégis lesz jegyem, már csak a drága Magyar Postán fog múlni, hogy ideér-e. -.-
2011. júl. 7. 01:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Am nyugodj meg, baromira nem fogyott el. Itt egyszerű üzleti dolgok vannak a háttérben:) Nyilván törvénybe ütköző, mégsem lehet megfogni senkit sem ilyennel - a lényeg, hogy különböző magánszemélyek és egyéb cégek felvásárolják a kiemelt jegyeket, majd egyre drágábban és drágábban adják el, ahogy közeledik a koncert. Hidd el, még októberben is fel fog bukkanni nem egy darab :D Csak akkor már el se tudom képzelni milyen áron....
2011. júl. 7. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!