Elfogyott a kiemelt RAMMSTEIN jegy de nekem "muszáj" ott lenem. Honnan szerezzek kiemelt álló jegyet?
Egy Horváth srác pont a minap árulta a fb-on.
Megvette, de aztán kiderült, hogy oda is mennek, így el akarja adni original áron.
XD tom írtam neki de az nagyon necces és nem is írt vissza... Schlosser Rudolf vagyok és írtam is ki az eseményre elég sokat biztos voltam benne h kijutok...
Ott volt nállam a pénz kértem a jegyed erre a csaj: Elfogyott összetörtem. Amúgy meg mi garantálja h nem kamu jegy vagy h el küldi e...
Semmi sem garantálja.
De ilyen a netes vásárlás is. Bármi lehet.
A vaterán biztos hogy lesz 1-2 a koncert előtti hetekben.
Talán üzéreknél próbálkozz, de az tuti, hogy jócskán drágábban fogják adni, főleg, ha látják rajtad ezt a nemnormális fanatizmust. XD
De legegyszerűbb, ha veszel egy elég jó helyre jegyet, amíg még van, mert különben csak valami oszlop mögé lesz helyed és öngyújtó helyett vihetsz lángszórót kb. Legközelebb meg ilyen esetben vedd meg hamarabb, Rammsteinre tudni lehetett, hogy kb 2 perc alatt elfogy.
Ez olyan, mint a kurzusfelvétel, vagy szeret épp az etr, neptun, vagy rábasztál. Pech.
Figyeld a neten, hátha valaki eladná, és remélj, hogy nem ver át, mást nem tehetsz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!