Mia véleményed az Iron Maiden-ről?
Figyelt kérdés
Mi a véleményed a zenekarról, munkásságáról, tehetségükről és miért szereted/nem szereted őket?2011. júl. 5. 17:25
11/14 csacsi2 válasza:
Nem mondanám, hogy jobb hangja van (inkább volt DI'Anno nak)dickinson-nak, inkább másabb. Nekem jobban bejön dickinson hangja, képzettebb énekesnek is tartom ennek ellenére mondom. Azért a the numbar of the beast -óta is jöttek ki nagyon brutál hangzásu számok csak pl. Where Eagles Dare,Back in the Village vagy az "újabbak Different World,The Fallen Angel,The Wicker Man,Starblind...
Nem éppen light metal. Összegezve változatos, megunhatatlan és pont ez az ami miatt még most is ők a legjobbak számomra!!!
12/14 anonim válasza:
A szovegere értettem h durvább...
13/14 anonim válasza:
Elmegy, néha szoktam őket hallgatni, de nagyon túlértékelt zenekarnak tartom őket.
14/14 anonim válasza:
Válaszom óta változott a véleményem: faxa kis zenekar ez. Csípem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!