Próba szerencse! (: Esetleg lenne közületek valaki/valakik, aki maga is részt vesz a novemberi Rammstein koncerten, és esetleg segítene nekem Budapesten tájékozódni? (:
Figyelt kérdés
Vidékről lennék, az még nem is lenne probléma, hogy Pestre vonattal felmenni.. csak a Sportarénáig eljutni, stb.. na meg nem szeretnék annyira egyedül menni:D Sajnos a barátaim közül senki sem szereti a zenekart:( Én pedig kiemelt állójegyet szeretnék venni, leginkább első sorba, ilyen fanatikus meg pláne nem akad (: Ne nézzetek hülyének, ez az utolsó lehetőségem, nagyon szeretnék eljutni:/ Ha nem jön össze, nem tudok mit tenni, de legalább megpróbáltam!:D Köszi :)2011. júl. 5. 00:14
1/4 anonim válasza:
nagyon könnyű eljutni a sportarénába van ott egy metrómegálló ahol ha leszállsz látod az arénát, és mind a három pályaudvarnál van metrómegálló csak a nyugatitól kell egyszer átszállni de a metróknál az sem nehéz
2/4 A kérdező kommentje:
Ok, de tényleg nem vagyok jártas + nem akartam magára a koncertre egyedül menni :(
2011. júl. 5. 00:35
3/4 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy az a rohadt első soros állójegy elfogyott :D :@
2011. júl. 5. 00:55
4/4 anonim válasza:
Se baj,lesznek még jegyek nyugodj meg,énis vateráról szereztem jegyet(igaz kicsit drágábban) dehát most a Rammstein-ról beszélünk!;)A Pesten való eligazódástól pedig ne aggódj,ha beértél Pestre bárkit megkérdezhetsz és pontosan elmagyarázza merre van az aréna!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!