Mit tudtok a TRAIN nevű bandáról?
most találtam rájuk de semmit nem tudok kideríteni az interneten róluk.nagyon tetszenek a számaik párat letöltöttem. az összes albumot leszeretném.
Hány albumuk jelent meg??
Baromira nehéz használni a Google-t mi? :@@
itt minden itt van. -.-"
Albumjaik:
Train (1998)
Drops of Jupiter (2001)
My Private Nation (2003)
For Me, It's You (2006)
Save Me, San Francisco (2009)
birom ezeket a hozzászólókat... belinkel valamit, amit 0,02 sec alatt guglizott és lenézi a kérdezőt... nyilván erre mindenki képes az a hőn szerett wikipédia nagyon keményen cenzúrázott, felülvizsgált dolog, szóval sok infot onnan nem tudhatsz meg+ szakmailag elég pontatlan is...
szeretem az előadót és is, 94-ben alakult san francisco-ban, pop és rock zenét játszanak. jelenleg Pat Monahan , Jimmy Stafford, és Scott Underwood a trió tagjai. monahan énekel, stafford a gitáros, ukulelés, underwood meg dobol.
Első albumuk nev "train", 98-ban jelent meg. következő a "drops of juiter", ez már jelentős sikert hozott nekik. ezzel gramy-díjat is nyertek, USA-ban dupla platina lemez lett.
3. album: My Private Nation (2003). ebből ismerhető a "calling all angels" c. számuk is.
4. album: For Me, It's You (2004)
5. album: Save Me, San Francisco (2009), igen itt egy hosszab szünet volt a bandában. ebben az albumban debütált a "hey, soul sister" "marry me" c. számuk, ami szintén nagy siker lett.
6. album: California 37 (2011) nekem ez a kedvencem, ezek a számok tetszenek a legjobban.
jelenleg még aktív a banda. röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!