Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki tud mondani nekem jó...

Valaki tud mondani nekem jó magyar rap előadókat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
ll junior, veszélyes elemek
2011. jún. 30. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
ll junior például, a kérdés csak 3 pontjának nem felelt meg: jó, magyar, rap... én mondanám a kezdet phiait, punnany massif, killakikitt, fanka bizonyos albumai, animal cannibals, sub bass monster...
2011. jún. 30. 21:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Melyik fanka albumokra gondolsz?
2011. jún. 30. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
fankával az a baj, hogy többször is "elárulta magát", hogy a barátairól ne is beszéljünk, és önmagának ellentmond. ha külön nézzük mindegyik albumát, nem a többihez viszonyítva, akkor szerintem mindenképp főleg erről a 3-ról vannak a legjobb számai: viszem a balhét, egyenes az éjszakából 2, magyar földre, de még az ördög hozott is egész fasza lett. viszont ha együtt nézzük minden albumát, teljesen világos, hogy mennyire gyerekes és egyszerre akar hungarista lenni úgy, hogy álcázza, buddhista békeszerető és keresztény magyar, és ezek csak a politikai oldalról megközelített részrehajlásai.
2011. jún. 30. 21:56
 5/9 A kérdező kommentje:
A magyar földre, az Egyenesen az éjszakából és az Ördög hozott isten vihet szerintem a legjobb mind közül. És a Magyarok nyilai?
2011. jún. 30. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
bocsánat az offért, de talán a rap témába idevág. szóval hogy érted/itek azt hogy Fanka elárulta magát? mármint, azért kérdezem, mert nekem is kicsit fura hogy most akkor ő ki? honnan jött- megváltozott? mert nem követem nyomon őt, csak hallgattam a zenéjét, és érdekelne. ha nem baj, esetleg röviden leírnátok? köszi!
2011. jún. 30. 22:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem én mondom, hogy elárulta magát. Szerintem annyiban változott meg, hogy jobb lett. :D
2011. jún. 30. 22:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk az engem is érdekelne, hogy hogyan árulta el magát.
2011. jún. 30. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
értem, hogy nem te mondtad. na jó kiírtam a kérdést külön, nem akarok itt zavarni.
2011. jún. 30. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!