Mennyire jó a rálátás a színpadra egy koncerten az első 2-3 sorból a Papp László Sportarénában?
Figyelt kérdés
Tavaly a barátommal a Rammstein koncertre ülő helyre vettük a jegyet, idén szeretnénk kiemelt állót. Nagyon izgat ez a kérdés, hogy mennyire jó a rálátás a színpadra az első sorokból? Nincs túl magasan a színpad? Látni lehet mindent rendesen?2011. jún. 25. 23:47
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én is voltam rajta tavaly.:)
Amúgy attól függ milyen magas emberek vannak előttetek.
2/5 anonim válasza:
Szia! Ott voltam Ákos lemezbemutató koncertjén, a kiemelt mögött lév? szektor els? sorában. Kiváló volt a rálátás még onnan is!
3/5 A kérdező kommentje:
185 cm magas vagyok. :) Ákos koncerten én is voltam, nagyon jó buli volt! :) Most azon gondolkozom még, hogyan kellene csinálni azt a napot. Mennyivel előtte odamenni az arénához? Ha táskába viszem a cuccaim(pl pulcsi, kabát), mennyire szúrok ki magammal az ellenőrzéssel? Azzal is húzódna az idő, az első sorok meg egyre jobban megtelnek... Köszönöm a válaszaitokat, nagyon rendesek vagytok! :)
2011. jún. 27. 00:19
4/5 anonim válasza:
Az ilyeneken ne rágódj!Jó ha oda mész 30-40 perccel,elég lesz.Ellenőrzés meg nem fog 3percnél tovább tartani bármennyit vinnél.Szóval csak élvezni.;)
5/5 anonim válasza:
Táskával voltam A katona imáján, annyi az egész hogy üdít?t nem vihetsz be, átnézték a táskám és így is az els? sorba kerültem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!