Ki jön az idei FEZEN fesztiválra?
Figyelt kérdés
Jöttök? :). Esetleg aki már volt, tudna egy kis info-t mondani, hogy mire számítsak? :)2011. jún. 25. 14:03
1/4 anonim válasza:
eddig mindig ősszel volt úgy tudom, szóval gondolom most más lesz, nagyobb tömeg, nagyobb nyári feszthangulat.. amikor én voltam, más fesztekhez képest mintha visszafogottabb lett volna az egész. amúgy nem tudok semmi különöset mondani.. jó buli. szívesen elmennék rá idén is, csak problémás.
2/4 anonim válasza:
2002-2009ig jártam. Szerintem egyre sz@rabb. Idén se megyek. 4 Zenekar van ami érdekelne de annyit meg nem fizetek.
Már nem az én világom, meg egyik haverom se lesz ott.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Székesfehérváriak vagytok? :)
2011. júl. 22. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!