Szerinted ki a jobb, Justin Bieber vagy Michael Jackson?
10-0
Köszi mindenkinek!
Michael Jackson a világ legsikeresebb előadóművésze, hangja az isten áldása, de a személyisége szerintem nagyon függött a szülei nevelésétől, ezért is a világ legjobb embere is! Ha csak az előadói képességeket nézzük, előbb állapítsd meg Justinét, aztán Michaelét! Aztán jöhet a hang! egyértelmű! :) És csak mondom, mindenkivel egyetértek, félreértés ne essék, de nemcsak 50 év múlva fogja még mindenki ismerni, hanem ÖRÖKKÉ!!! Én imádom, nem csoda, minden oldalát példámként használom és nagyon szomorú vagyok, hogy egyes negatív emberek mivel nem ismerik, csak a bulvároknak hisznek amit innen-onnan hallanak, és elhisznek minden hülyeséget, jót meg 1et se tudnak mondani! Elkeserítő!
Kedves kérdező, alcímedből ítélve feltételezem, hogy MJ-t jobban csíped mint Justint, úgyhogy kérlek, nézeteidet és az enyémeimet is oszd meg a húgoddal!
Köszönöm előre is! ::)
Remélem meg tudtuk győzni incipinci tudatlan kis hugicádat! :)
Am még 1: A húgod szerint miért hívják Michael Jackson-t a ,,The King Of Music- Dance- és Pop"-nak?
Puszi
Nyugodj Békében, MJ! <3
Michael Jackson ennyi idősen ugyanennyit tudott, mint Justin.
Nem a Pop Király-t kell és az eddig elért eredményeit összehasonlítani, hanem az életkori teljesítményeket.
Én amikor először hallottam Just énekelni, rögtön a kölyök Jacko ugrott be, van köztük párhuzam, nagyon odaadóan tudott/nak énekelni..
Az már más tészta, hogy a mai világban, ha valaki nem erős, és nem szigorúan a saját elképzeléseihez ragaszkodik akkor a befolyásolhatósága miatt elvérezhet, és beszippanthatja a gépezet, aminek sajnos első jeleit már Justinon is láthatjuk..sajnos. Én szurkolok a gyerkőcnek, de rossz előérzetem van...
Előző vok, Még annyit, hogy Jacko ennyi idősen ugyanilyen idétlenül és koordinálatlanul ugrándozott(mert azt csinált:) a színpadon, a mesteri mozdulatainak megkreálása pontosítása, finomítása csak majdnem 2 évtizednyi színpadi tapasztalat és rutin után csiszolódott és finomodott olyanná, amilyen lett!:)
(u.i.: amennyire láttam, Justnak is csak a Jacko-lépésekből áll a színpadi bevethető tánckoreográfiája, többnyire mindenhol azt lövi el, ezt csak azért a hugicának, hogy minden mai valamire való előadó Belőle táplálkozik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!