Milyen kellemes, békés, nyugodt hangulatú zenéket ismertek?
Van egy olyan soksávos netes rádióportál, amelyben többek között megtalálható a LITE SOUNDS szekció, azon belül számos alstílussal. Ha már itt tartunk, én pl. az ambient zenéket szeretem különösen a relax típusúak közül, persze akadnak zaklatotabb ambientek is (pl. dark ambient).
Sajnos negyed óránként 5 perces reklámok vannak...
A rádiót Mozillán keresztül hallgasd, máson letiltják egy idő múlva, hacsak nem az USAból hallgatod:
_ITT FENT: listen now utáni nyílra katt, és bejön ez:
...egyébként az aol.com honlapján itt találod a LITE SOUNDS szekcióról szóló írást, akár innen is kattinthatsz a böngészős rádióra, itt alstílusonként:
(beautiful music, late night mix, new age, satöbbi, de vedd figyelembe, hogy innen nem lehet az összeset behozni, azt a rádiófelületen tudod, lásd ahhoz a fentebb javasolt linkjeimet, onnan lehet pl. az ambient -et bekapcsolni)
! J A V .: ez nem egészen ehhez tartozik, itt nem találsz meg egy csomó jó adót!! :
Ezt tehát felejtsd el, véletlen linkeltem!!
A legutóbbi hsz-em legeslegelső linkje a lényeg, onnan katt fent a nyílra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!