Hogyan lehet tisztán lefogni egy bundot a gitáron?
Figyelt kérdés
Aki azt mondja, hogy gyakorlás, kérem ne tegye. 5 éve próbálok gitározgatni és egy része eszeveszett jól megy. Mindent eljátszok, amiben C, D, Dm, E, Em, F, G, A, Am akkordok vannak. Folyamatosan próbálom lefogni azokat az akkordokat, ahol mondjuk egy Em-t eggyel feljebb fogva és egy bundot átfogva Fm-t kaphatok, sajnos nem sikerül szépen és tisztán. Van ennek vmi titka? Mire helyezzem a hangsúlyt amikor az összes húrt át kell fognom? Van neki technikája, amire még nem jöttem rá? Köszönön előre is.2009. márc. 23. 22:05
1/3 anonim válasza:
Próbált meg közvetlen az érintőknél lefogni,kicsit erősebben.Nekem is szoktak ilyen gondok lenni.Az első bundnál ha lefogod a hangokat simán, akkor sem tiszta?
2/3 A kérdező kommentje:
Hm. Fentebb jobban le tudtam eddig is fogni. Köszönöm, lent most talán jobban megy ha tényleg szinte a vonalon fogom le. Köszi szépen. MOst gyakorlás.:-)
2009. márc. 24. 12:43
3/3 anonim válasza:
Nincs mit.:)
Ha az első érintőknél véletlen nem lenne tiszta,lehet lazítanod kéne a nyakán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!