Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Anti Fitness Club vagy Fluor?

Anti Fitness Club vagy Fluor?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?
2011. jún. 19. 21:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Igen a mizu száma nagyon jóó...hallotad hogy ugy lopta?:D amugy nemkell aggódni 1évet adok neki max és nem fogunk hallani róla:D ugy eltűnik mint az a bu.. Márk
2012. ápr. 22. 19:13
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Hát remélem is.Eltűnhetne már.
2012. ápr. 22. 23:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem is kérdés: Anti Fitness Club. Aki kételkedik bennük ajánlom neki, hogy menjen el egy koncertre és hallgassa meg őket élőben is.

Fluorról meg inkább ne is beszéljünk...

És mielőtt mindenki azt hinné, nem, nem vagyok emos tini.

2012. máj. 20. 21:23
 14/19 anonim ***** válasza:
97%
AFC,az új számai pl mennyország szerintem jó lett! (nem vagy emós). Fluor tomi meg igazán megdögölhetne már!! Utálom azt a mocskos b*zit!!
2012. júl. 24. 10:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Fluor egy kik.úrt köcsög.
2012. júl. 24. 15:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
AFC. Fluor egy senki. Az afc-seket meg azért ítélték el sokan mert tényleg úgy néztek ki mint az emósok. www.youtube.com/watch?v=bV_tORPf8kA . Aztán most már nem úgy néznek legalábbis tomi nem: www.youtube.com/watch?v=1Q2s-asGAOM . És zerintem ez a mennyország klip jobb is mint az előzőek.
2012. júl. 26. 11:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok afc fan, de akkor is azt választanám, mert az legalább nem műzene
2012. aug. 29. 17:00
 18/19 anonim válasza:
Fluor-rá hamar rá lehet unni. De az Anti fitness club-ra nem. Mondjuk én AFC fán vagyok. XD
2013. márc. 10. 11:31
 19/19 simonflóra ***** válasza:
Sokan szeretik Fluort, mert divatzene, és populárisak a dalai és a stílusa. Mellette ott van az AFC, akiknek ugyan több idejükbe telt feljutni a csúcsra, és valószinüleg a You Tube videóik sem olyan nézettek. Én mégis a srácok pártját fogom, mivel sokkal több a zenéjük mondanivalója, és szerintem tehetségesebbek, talán kitartóbbak is. Zeneileg kétségkívül fejlettebbek, de mivel más-más stílust képviselnek, nem kifejezetten lehet összehasonlítani a két előadót.
2013. ápr. 1. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!