Ki rendelkezik Midi Keyboard-dal (midi billentyűzet, amelyet PC-re lehet kötni)?
Én mondjuk eladtam at UF8-at, mert nem tetszett a billentyűzete, de az árához képest szerintem elég jó.
Kérdezőnek: Ha elektronikus zenére szeretnéd használni, akkor nem szükséges kalapácsmechanikás billentyűzet. Bármilyen billentyűs hangszer megfelel, ami tartalmaz MIDI kimenetet. Jó pár évig elleszel vele, aztán vehetsz komolyabbat. Fontosabb, hogy legyen egy jó hangkártyád, ami zenecsináláshoz elengedhetetlen.
Ha az elektronikus zene alatt az ilyen techno-kat érted, akkor nem, nem arra lenne!
Arra lennék kíváncsi, hogy olyan effekteket lehet rádobni, mint pl. szaxofon, vagy basszusgitár, esetleg dob, stb., amelyek olyan "minőségi" hangzást eredményeznek?
Egyszóval azt akarom kérdezni, hogy az olyan effektek minőségiek?
És, ha igen, akkor szabad azt mondani, hogy mindegy, ha milyen midi billentyűzetet veszel?
És az a szaxofon hang, vagy pl. basszus hang a szoftvertől függ, amit rápakolsz pc-re(ami átalakítja a hangot)? leginkább ilyenekre használnám, szóval szaxofon, vagy pl. hegedű, stb. hasonló rakat hangszer, persze simazongora is, de akkor az én igényemnek tökéletesen megfelel egy 25-30 ezer forintos cucc is?
Köszi a választ!
És így már csak egy szaxis, hegedűs, és egy csomó más zenész kell. Persze profi hangszerekkel, mert ugye felvételen csak az szól jól. Nem a legjobb ötlet...
Asio driverrel és egy jó hangkártyával a latency levihető 3ms-ig, azt meg már észre sem lehet venni. Asio nélkül 30-40, na úgy tényleg használhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!