Az ilyesmi zenék (coronitás), csak Magyarországon népszerűek?
2011. jún. 14. 20:19
11/14 anonim válasza:
a minimal a legjobb zene a világon :D
és képzeld nem vagyok drogos <- én lennék :)
16:11! nyugii van :D
nm kel magad felhuzni a hü.yéken, inkább csak röhögd pofán őket :D
MO. 80% át kiröhöghetnéd (vgy mégtöbb)
ja és MINIMAL 4EVERRRRRRRRRR (H) :))
12/14 anonim válasza:
Én is meghallhatom,nem arról van szó.De én azon kevés emberek közé tartozom akik drogok nélkül is tudják élvezni a minimalt,95%-ban drogos ge*cik hallgatják sajnos,és fogadok ti is ebbe tartoztok.Nőknél meg,amelyik nő minimalt hallgat,az egy drogos ku*va sajnos :S:S
13/14 anonim válasza:
Ja és Coronitába csak drogosok járnak,ezt a zenét inkább hallgatni jó,de ott a drogosok aztán tombolnak rá.Amúgymeg nem csak a coronitában megy ilyen zene.
14/14 anonim válasza:
Nő vagyok,hallgatok minimalt, mégse vagyok 'drogos k***a'.. és Coronitába se járok,inkább válogasd meg a szavaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!