1/14 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy a zeneipar célközönsége a 9-14 közötti korosztály. Elég vicces azért.
2/14 anonim válasza:
ez a díj sose ért semmit
mondom ezt annak ellenére h nem néztem a díjátadót
azt se tudtam h tegnap volt
de gondolom Fluor és SP taroltak
3/14 anonim válasza:
ja és a linket se néztem meg:D
2.voltam
4/14 anonim válasza:
Eltaláltad. SP, Fluor, Tóth Gabi. :)
6/14 anonim válasza:
Nemhogy jelentkeznél az Astro showba pénzenergiát küldeni. :)
7/14 anonim válasza:
Wolf Kati nagyon megérdemelte, végre nyerni tudott egy idősebb korosztálynak is szóló előadó, akit a fiatalok is megszerettek! A többiek nem, egyébként az egész díjátadón két valaki énekelt élőben, Tóth Gabi és az Anti fitess Club(ha azt éneklésnek lehet nevezni...)Mindenki keményen playbackelt, de olyannyira hogy valaki még csak arra se vette a fáradtságot, hogy tátogjon. Nagyon gyenge volt.
8/14 anonim válasza:
Én szerintem az összes előadó teljes mértékben megérdemelte! NAGYON JÓ VOLTÁL FLUOR!!! :) *.* <3
9/14 anonim válasza:
Előző: Te hány éves vagy? -11-13 között gondolom?
10/14 anonim válasza:
Előző: Te hány éves vagy? -11-13 között gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!