Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » ZONGORISTÁK! Sorolnátok nekem...

ZONGORISTÁK! Sorolnátok nekem olyan darabokat, amelyek eléggé ismertek?

Figyelt kérdés

6-os vagyok zongiból és nyáron szeretnék olyan (lehet nehéz is persze) számokat megtanulni, amiket sokan ismernek (filmzenék, mese betétdalok..mind1:)

vagy valami oldal, ahonnan tudnék ilyeneket letölteni , előre is köszönöm!:P

2011. jún. 4. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Amit mindenki játszik az Amelie csodálatos életének a dalai, Twilight dalok, én pl imádom a moonlight sonatat,hijo de la luna,Yiruma dalai. Igazából az összes zenánek van kottája,akár rádió1-en menőknek is,szóval googlebe ird be és válogass én is ezt szoktam:)
2011. jún. 4. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Für Elize, Claydermann legtöbb darabja, de a Ballade pour Adeline főleg, Beethoven némelyik szimfóniája, de igazából böngészel kicsit YouTube-on találsz egy csomó nagyon ismerős darabot.
2011. jún. 4. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Guns N' Roses-November Rain (nem viccbol irtam)
2011. jún. 4. 22:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek!:)

első, amilie életének a dalai tényleg nagyon szépek, főleg ez: moonlight sonatat,hijo de la luna. És persze a többi szám is gyönyörű, mind meghallgattam, amiket leírtatok.

Esetleg egy pontos oldalt mondhatnátok még, mert csak az a bajom, hogy a legtöbb ingyenes oldalon csak gagyibb változatban vannak fent a kották, ami jobb minőségű, az meg fizetős. Ti honnan szeditek le őket?

Köszi még1x!!:P

2011. jún. 5. 11:30
 5/6 A kérdező kommentje:
*Amelie
2011. jún. 5. 11:31
 6/6 A kérdező kommentje:

*yann tiersen comptine d'un autre ete l'apres midi

úgy tűnik nem tudok írni:)

2011. jún. 5. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!