Ha lenne egy együttesetek milyen nevet adnátok neki és milyen zenét játszanátok?
a) Először is egy olyan formációba fektetném a pénzem, amely jól jövedelmez és populáris zenét játszik, és mikor már van egy-két jól jövedelmező bandám, akkor indítanék el olyan együtteseket, amelyek igényesebb rétegzenét játszanak. Mindenképpen elektronikus zenét játszana az első együttesem, hasonló lenne, mint a Cascada, a Groove Coverage vagy az angol N-Force (ez azért jó, mert az énekesnő és a dj két különböző helyen fel tud lépni egyszerre, ergo dupla bevétel). Köpjetek és pontozzatok le nyugodtan a következőért: mindenképpen régi vagy nem is olyan régi slágerek feldolgozásait 'adnám a szájukba', viszont(!) ezek a feldolgozások nagy ráncfelvarráson esnének át, megváltoztatnám a dalszöveget, az eredetiből csak a refrének kerülnének az átiratba, s emellett minden más zenei rész saját találmány lenne. (Jó példa erre a Baracuda: Where is the love? című száma, ami a Nightwish Amaranthjának az átirata).
És mivel rengeteg dallamos, klasszikus magyar sláger született itthon korábban, ezért a dalokhoz azokot használnám föl, de mivel a nemzetközi zenei piacra küldeném a gagyi bandáimat, természetesen angolul adnák elő a számokat.
Az első "dance act" (ez az elektronikus zenei "együttes" megfelelő kifejezése, mert tkp. ez nem együttes, csak valami hasonló) neve "Miracle", "Cataract" vagy valami hasonló lenne, hogy utaljak a Cascadára, és egy bombázó nőszemély lenne a performer.
b) az előttem lévőnek üzenem, hogy balszerencséjére DHT nevű formáció már létezett, belgák voltak és a Roxette-től dolgozták föl a "Listen to your heart"-ot.
Ja, a nevet én sem árulom el, ilyen célokból (Már alakulgat az együttes... :D)
Amúgy szólógitár és ének lenne és Alt. rockot meg alternatív metált, egy kis skate punkkal keverve. :D legalábbis eddig ilyen számokat írtam csak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!