Simple plan - jet lag című dalt egyszerűbb akkordokkal? VAlaki segítene? Mert én spec nem tudom lefogni a B-t se:S
Figyelt kérdés
Jó sokat gyakorolok egy nap, mégse megy...:S egyszerűbben nem lehet?2011. jún. 1. 13:30
1/4 Thurston válasza:
Akkor tanuld meg. Persze hasadra csapva helyettesíthetsz bizonyos akkordokat másikkal, de nem gyanús, hogy akkor az már nem az a dal lesz..?
2/4 A kérdező kommentje:
CSak kérdeztem, nem kell egyből lehurrogni. És ha nem lehet értelmes választ adni, akkor ne írj. CSak pazarolod az energiád!
2011. jún. 1. 14:37
3/4 anonim válasza:
verse:
G C
G C
Pre-Chorus:
Em
C
Em D
refr:
G
D
Em
C
G
D
Em
C
G
D
Em
C
És tényleg tanuld meg az akkordokat.
4/4 A kérdező kommentje:
Huuuu ezer hálám:D:D Kösziköszi:):):) Megtanulom persze, próbálkozom, csak még egyenlőre pancser vok:D
2011. jún. 3. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!